“Hallo, Complimenten voor de beide leesboekjes. Echt geweldig. En zeer herkenbaar. Mijn oudste dochter, Lisanne, is meervoudig complex gehandicapt. Mijn andere dochter en zoontje hebben met veel plezier en interesse geluisterd naar de verhalen. Dat heeft Lisanne ook” waren veel gehoorde kreten!

Ik heb het boekje ook in de klas van mijn jongste dochter voorgelezen, omdat er bij andere kinderen toch wel wat vragen over Lisanne waren. Bovendien maakte het onbekende ook wat angstig. Het voorlezen heeft in de klas tot een leuk gesprek geleid, waarbij andere kinderen nu meer snappen wat er met Lisanne aan de hand is, hoe zij de dingen doet en wat zij op school allemaal kan. Angst is zeker weggenomen!

Dank voor deze geweldige boekjes.”

– Krista

“Mijn kleindochter gaat naar de mytilschool en daarvoor was ze naar heliomare . Daar kwam ze in een fijne groep terecht .waar ook Elin was. Toen het eerste boekje uit kwam en het bekeek dacht ik dit is niet alleen voor vragende kinderen maar ook voor volwassenen want die kunnen je ook een vragen stellen dat je denkt tjonge jonge.

Toen kwam het tweede boekje uit. Super trots omdat mijn kleindochter er in staat dacht ik die neem ik mee naar mn werk. Tijdens de pauze liet ik hem zien vol trots. zegt een collega wil je ze ook voor mij bestellen want ik krijg ook veel vragen. Marie Jose we kijken uit naar het volgende boekje want deze twee zijn super duidelijk.”

– Een trotse oma